Referendum Fordítóiroda Kft.
4028 Debrecen, Nyíl u. 82-84. 

Telefon: +36 5... megnézem
+36 3... megnézem

Fax: +36 52 530 534 
Mutassa térképen!

Fordítás

Általános és szakszövegek fordítása

Irodánk a fordítási megbízások teljesítése előtt konzultációs lehetőséget kér ügyfeleitől.
A konzultáció során konkrét tájékoztatást adunk a teljesítés határidejéről, a várható vételárról, illetve ezen megbeszélés
keretein belül várjuk a megrendelő konkrét feltételei.
Együttműködésünk egyszerűbbé tételéhez adunk, néhány támpontot a fordítási területek meghatározásához.

  • Általános jellegű fordítások, különösebb szakismeretet nem igénylő egyszerűbb levelezések.
  • Szakmai jellegű fordítások, valamilyen speciális szakismeretet igénylő szakfordítások
  • Államigazgatás, közigazgatás, közgazdaság
  • Pénzügy, számvitel-, jogi, műszaki
  • Építőipar, kémia, egészségügy
  • Informatika, turizmus, gasztronómia
  • Kereskedelem, tudomány, irodalom
  • Mezőgazdaság, szerződések, okiratok
  • Szakdolgozatok, diplomamunkák

Az itt felsoroltak mellett természetesen még számos egyéb terület is megtalálható irodánk kínálatában, melyet az alábbi nyelveken tudunk teljesíteni: 

Világnyelvek: angol, német, francia, orosz.

Ritka nyelvek: román, ukrán, szerb, horvát, cseh, szlovák, bolgár, spanyol, olasz, lengyel, portugál, holland, flamand, dán, svéd, norvég, finn.

Különleges nyelvek: albán, afgán, arab, dán, észt, grúz, görög, japán, kínai mongol, thai, vietnam, urdu, perzsa, lett, litván, szlovén, bosnyák, török, örmény, azeri, héber, jiddis, hindi, koreai, ruszin, bengáli.
 

Tanúsítvánnyal ellátott fordítás

A megrendelő kérésére fordítóiroda által fordított és lektorált anyagokat az adott nyelven záradékoljuk, és irodán pecsétjével látjuk el, így tanúsítjuk, hogy a fordítást a REFERENDUM-FORDÍTÓIRODA Kft. végezte, és az tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal.

Lektorálás

A célnyelvre lefordított szakmai forrásszövegeket a megbízó külön kérésére lektoráljuk azaz nyelvhelyességi és/vagy szakmai ellenőrzés alá vetjük. A lektorálást minden esetben anyanyelvi szakképzett fordító végzi, biztosítva ezzel azt, hogy a szövegben nem illeszkedő szakkifejezések, esetleg apróbb szerkezeti hibák kijavításra kerüljenek.
Irodánk, vállaljaa megrendelő által készített saját fordítás lektorálását is, ellenőrizve annak minőségét, kijavítva annak szerkezeti hibáit. A lektorálás áraa tényleges szöveg fordításának 50%-a.

Hitelesítési ügyintézés

A megrendelő kérésére irodánk az államilag elismert Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Kft. fordításának teljes körű ügyintézését és lebonyolítását is vállalja. 
 

Non-stop ügyfélszolgálat

Ügyfeleink számára a nap 24 órájában állunk rendelkezésre szolgáltatásainkkal az alábbi ügyeleti számon: +36 30 9634 888